English

Villa Kivik - Hus i Kivik att hyra.

 

Villa Kivik uthyres

 

Villa Kivik erbjuder en befriande rofylld miljö att hyra på Österlen i Skåne. Huset uthyres per vecka (lördag-lördag) och bjuder på rosenknopp med stänk av dagg samt kaffe på förstukvist. Hyr ett mysigt hus blott ett stenkast från hamnen men ändå en hel värld ifrån.

 

DELA |

 

 

 

Välkomnande Villa Kivik på Österlen i Skåne uthyres

— ett hus att hyra och verkligen trivas i

 

 

Ett liv i havsbandet väcker lust! Hanöbuktens svallande vatten alltid närvarande i ljud och dofter, och morgondoppet är en frestelse som är svår att motstå... För landkrabban finns annat som lockar. Långpromenader längs strandkanten - norrut mot Vitemölla och Haväng, söderut mot Stenshuvuds nationalpark som bjuder på en närapå exotisk upplevelse med svenska mått.

 

 

Villa Kivik för uthyrning
Gamla tegelhus... så naturligt vackra och levande, robusta och utsöka på samma gång! Historien förtäljer att huset byggdes omkring 1880 av en erfaren byggmästare. Att uppdragsgivaren omkom till sjöss under byggtiden, och att änkan gifte sig med byggmästaren hör också till historien
.

 

Villa Kivik hyrs ut veckovis på sommaren samt under resten av året. Mer om uthyrning »

 

Utsikt över blånande hav
Från övervåningen på Villa Kivik har man en fin utsikt över det närliggande havet. Ljud och dofter från havet är alltid närvarande och ger en skön inramning av vistelsen i Kivik, ett genuint fiskeläge i hjärtat av Österlen, Skåne
.

 

Bad, fiske och strandpromenader är bara några av de havsnära aktiviteter som finns nära till hands när ni hyr Villa Kivik.
Mer om planlösningen »
Bildgalleri »

 

Stora sällskapsutrymmen
Bilden visar det stora allrummet på övervåningen, ett lite mer informellt vardagsrum med TV. På bottenvåningen ligger vardagsrummet med komfortabla möbler för härlig samvaro med familj och goda vänner. Hyr ni Villa Kivik får ni ett hus väl tilltagna sociala ytor att umgås på - inne såväl som utomhus.


Mer om planlösningen »
Bildgalleri »

 

 

Matsal för vardag och fest
För de måltider ni önskar äta inne finns en välkomnande matsal i ljusa färger och möbler. Här kan ni bjuda barnen eller gästerna på en uppskattad helgbrunch.

"Må solens klara ljus få lysa klart i vårt hus" står det på en bonad i matsalen och visst letar sig solen i överallt. De sju fönstren på långsidan sörjer för ljusinsläppet inomhus.
Mer om planlösningen »
Bildgalleri »

 

Kök med matplats och öppen spis
Det väl tilltagna köket inkluderar husets eldstad, stora ytor för matlagning samt köksbord för de måltider man vill äta i kökets hemtrevliga atmosfär.

 

Köket är modernt utrustat och har en separat ingång direkt från gaveln på huset, praktiskt när man varit och handlat eller skall servera måltider utomhus.
Mer om planlösningen »
Bildgalleri »

 

3 bekväma sovrum med plats för totalt
6 personer

Bottenvåningen erbjuder ett generöst sovrum med dubbelsäng (160 cm). På ovanvåningen finns ytterligare två charmiga sovrum med två enkelsängar (90 cm) i vardera. Totalt har huset 6 fasta sängar
.

 

Mer om planlösningen »
Bildgalleri »

 

 

 

Uteplats i lummiga rosenbuskars hägn
En historia av värme och skydd, glädje och njutning i havsbandet
.

 

Uteplatsen är en härlig oas mitt i Kivik, perfekt för frukost, lunch, middag eller en välförtjänt kaffepaus. Rosor i massor, grus och grönt i organiska former skapar en rogivande atmosfär.

Mer om planlösningen »
Bildgalleri »

 

 

Underbar trädgård
En rosenportal att träda in genom. Rosor mot husets tegelväggar. Rosor som klättrar på staketen.

 

Stockrosor, lavendel, körsbär, plommon, syrener! Lite vinbär och hallon till och med, trots att tomten inte är överväldigande stor. En liten nätt gräsmatta kantar en gång av gatsten.

Mer om planlösningen »
Bildgalleri »

 

 

 

 

 

Aktiviteter i överflöd

 

 

 

Restauranger och sommarcaféer råder det ingen brist på i trakten och antikaffärer och loppisar är alltid lika spännande utflyktsmål. Golfaren får sitt lystmäte på någon av Österlens många banor och önskas stadsliv finns kullerstensgränder samt affärsgator på bekvämt avstånd i Simrishamn och Ystad. Dessutom är det aldrig långt till ännu större sammanhang - till Malmö och Köpenhamn gör man smidigt dagsutflykter om andan faller på! Fler tips under länkar »

 

 

Perfekt beläget i Kivik

 

 

 

Villa Kivik erbjuder det bästa av alla världar. Ett lugnt läge med avskildhet samtidigt som folklivet och fiskehamnen ligger direkt runt hörnet.  
Läs mer om läget »

 

 

Boka drömhuset nu

 

 

 

Vi hyr ut Villa Kivik per vecka (lördag-lördag) under hela året. Boka drömhuset redan nu!.  
Läs mer om hur du bokar »

 

 

Trivsamt på alla sätt

 

 

 

Stockrosor och luktärter som väller fram genom glesa staket. Små, nätta gräsmattor och gatstensgångar. Grus och grönt i organiska former. Bildgalleri »

 

 

Vila, lugn och ro...

 

 

 

Hyr ni Villa Kivik blir ni nöja. Detta är ingen stuga, det är ett välplanerat hus med gott om utrymme både inne och ute för vila såväl som för aktiviteter av alla slag. Bildgalleri »