English

Villa Kivik - Hus i Kivik att hyra.

 

Villa Kivik uthyres

 

Villa Kivik erbjuder en befriande rofylld miljö att hyra på Österlen i Skåne. Huset uthyres per vecka (lördag-lördag) och bjuder på rosenknopp med stänk av dagg samt kaffe på förstukvist. Hyr ett mysigt hus blott ett stenkast från hamnen men ändå en hel värld ifrån.

 

DELA |

 

 

 

Planlösning för Villa Kivik

 

 

När du hyr Villa Kivik får du ett hus med stora utrymmen och många möjligheter till skön rekreation i härlig miljö. Vad sägs till exempel om 2 mysiga vardagsrum och 3 härliga sovrum med upp till 6 sängplatser för par, familj och/eller goda vänner.

 

Väl omhändertaget, trivsamt och mycket rymligt — som ett hus skall vara om man är en månghövdad familj. Flera sällskapsrum i en trevlig planlösning, matsal och 3 sovrum. Ett hus där livet avnjutits i goda vänners lag, en miljö som är både smakfullt inredd och trivsamt inbodd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köket har egen ingång från gaveln

 

 

 

Villa Kivik har ett kök med matplats samt öppen spis och inbjuder till matlagning. Kanske med fisk som fångats i havet bara någon timme tidigare! Det är ju ett av de stora privilegierna när man bor på ett fiskeläge, att kunna få pinfärsk, nyuppdragen fisk på tallriken. Vad sägs om lite stekt strömming (eller sill som det heter i Skåne) med hemlagat potatismos och skirat smör. En kall öl, någon?

 

 

Generöst sovrum

 

 

 

Ett sovrum av det generösa slaget finns på bottenvåningen. Ytterligare två finns en trappa upp, ett på vardera gaveln. Här är snedtak men alls inte i närheten av huvudskulten.

 

 

Stora sällskapsytor

 

 

 

Ett inbjudande vardagsrum på bottenvåningen kompletteras med ett stort allrum som utgör mittendelen av övervåningen och är just så trivsamt som man önskar i ett mera informellt vardagsrum. Här samlas man för TV-kväll när sommarregnet slår till. Här finner man en bokhylla med deckarvolymer och och annat som man njuta av under ledigheten. Och här är strålande utsikt över takåsar och blånande hav!

 

 

Badrum

 

 

 

Badrum med WC, dusch och golvvärme.